Congres

River Lodge is een charmant en buitengewoon hotel gelegen in Maredret (Maredsous), één van de mooiste dorpen in Wallonië. Het is een volwaardige infrastructuur opgetrokken in een authentiek gebouw, gelegen in een rustige omgeving. We openen de deuren voor bedrijven die hun werknemers op een ongebruikelijke plek willen bijeenbrengen voor een werkvergadering, een andere professionele bijeenkomst of een ontspannende uitstap in een groene omgeving.

Diensten met betrekking tot het huren van onze vergaderzaal

River Lodge biedt uw bedrijf een vergaderruimte met een warme en ongewone inrichting om uw medewerkers bijeen te kunnen brengen in een rustige, ontspannen en efficiënte werkomgeving. Wij bieden de volgende diensten:

  • Tafel die plaats biedt aan 16 personen
  • Audiovisuele apparatuur, enz.
  • Keuken met zicht op de vergaderzaal (met de mogelijkheid om de opening te sluiten)
  • Vrije keus van dienstaanbieders
  • Cateringformules op aanvraag (traiteur, bokalen, foodtruck met verrassingsbroodjes, enz.)
  • Toegang naar buiten
  • Mogelijkheid om zich te ontspannen met een wandeling op de nabijgelegen RAVeL

Als onderdeel van een residentieel seminarie laten we u de wereld en de ruimte verkennen door een compleet pakket aan te bieden, inclusief de huur van de zaal en die van onze kamers met unieke inrichting.

Reserveer onze vergaderzaal

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijk seminarie in River Lodge? Vul dan het onderstaande reservatieformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Wilt u meer weten over het organiseren van een werkvergadering in het ongewone Hotel River Lodge in Maredret?

Het team van River Lodge staat tot uw beschikking om eventuele vragen over de huur van de vergaderzaal te beantwoorden. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen per telefoon of door ons online formulier in te vullen.